Prof. Dr. Ayhan USTA "Mimarlık… Daha iyi bir dünya için, ama… Nasıl?”

3 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’de Prof. Dr. Ayhan Usta tarafından “Mimarlık… Daha iyi bir dünya için, ama… Nasıl?” başlıklı seminer MTF Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Sunumda mimarlık yaşamı boyunca projelendirilen ve inşası gerçekleştirilebilen/gerçekleştirilemeyen yapılar üzerinden mimarlık mesleğinin daha iyi bir Dünya için etkin rolü üzerine konuşma yapılmıştır. Çok sayıda öğretim elemanı ve öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer soru- cevap kısmı ile son bulmuştur. Prof. Dr. Ayhan USTA:Mimarlık yaşamı boyunca çeşitli mimarlık sergilerine, ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarına katılmış ve çeşitli ödüller kazanmış olan Prof. Dr. Ayhan Usta’nın yurt içi ve yurt dışında kongrelerde bildirileri ile çeşitli dergilerde basılmış makaleleri bulunmaktadır. Usta, halen İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.