Erkan Koca - Yat Tasarımı Semineri

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin düzenlediği “Mimarlık Haftası Etkinlikleri 1-5 Ekim 2018” programı kapsamında KOÜ MTF konferans salonunda fakülte öğrencilerinin ve akademisyenlerinin katılımıyla 2 Ekim Salı günü saat 11.00’de iç mimar Ercan Koca tarafından “İç mimarlık ve Yat Tasarımı” başlıklı seminer gerçekleştirilmiştir. Erkan Koca, seminerde yat tasarım süreçlerini ahşap ve çelik olmak üzere iki başlık altında sunmuştur. Tasarlanan yatların boyutları, yapım aşamaları, malzeme temini ve malzeme özelliklerini şantiye fotoğrafları ile birlikte aktarmış ayrıca iç mekan ve mobilya tasarımına da yer vermiştir. Yat tasarımında dikkat edilmesi gereken noktalardan bahsetmiş özellikle de ergonominin üzerinde durmuştur. Mesleki tecrübelerini öğrencilere aktaran Koca, sunum sonunda öğrencilerin sorularına yanıt vermiştir.