Mimarlık Bölümü Öğrencimiz Elif Şevval Yılmaz Ödül Kazandı

Mimarlık Bölümü Öğrencimiz Elif Şevval Yılmaz Ödül Kazandı Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından düzenlenen ProCE yarışmasında Mimarlık Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Elif Şevval Yılmaz İstanbul Teknik Üniversitesi’nden grup arkadaşları Yakup Furkan Akcan ve Maral Taşcılar ile birlikte 1. lik ödülü almaya hak kazandılar. ProCE ; Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından gayrimenkul sektörü, çevre dostu ve sürdürülebilir yapılar alanında proje tasarlamak için açılmış, üniversitelerin inşaat mühendisliği, mimarlık, işletme, ekonomi, muhasebe, uluslararası ticaret, maliye, işletme mühendisliği, çevre mühendisliği, peyzaj mimarlığı, gayrimenkul geliştirme ve şehir bölge planlama bölümlerinden 2., 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinin katıldığı bir gayrimenkul yatırım yarışmasıdır. Yarışmacılardan beklenen onlara verilen hayali parayla, belirtilen arazi üzerinde, çalıştıkları şirketin yeni yatırımını belirlemek ve bunu şirketin sahibi olan jüri üyelerine sunmaktır. Bu yarışmada 1.lik ödülü kazanan öğrencimizi ve grup arkadaşlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.