HOUSING ARCHITECTURE AND DESIGN FROM THE PAST TO THE FUTURE

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Deniz DEMİRARSLAN ve Dr. Öğr. Üyesi Selma KAYHAN TUNALI'nın editörlüğünü yapmış olduğu " HOUSING ARCHITECTURE AND DESIGN FROM THE PAST TO THE FUTURE" isimli kitap Fransa'da bulunan uluslararası Livre de Lyon Yayınevi tarafından basılarak akademisyenler ile buluşturulmuştur. Elsevier ürünü Digital Commons bünyesinde ve Wisconsin, New York, Yale, Illionis, China Madical, Humboldt, Ausralian Catholic, California, Florida, Tennessee, Nebraska, Wollongong, Nevada, Cornell, Washington, Utah gibi dünyanın önde gelen üniversite yayınevlerinde yer alacak olan kitap 21 bölümden oluşmaktadır. Konut mimarisinin geçmişten geleceğe gelişimi, geleneksel ve çağdaş konut mimarisinin özellikleri, konut yakın çevresinin tasarımı gibi konular içeren kitapta Türkiye ve yurtdışı üniversitelerinden akademisyenlerin önemli araştırmaları yer almaktadır.