"YAT TASARIMINDA MALZEME VE DETAY" / Y. İç Mimar İrem Ceylan

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümünün düzenlediği “Kasım Ayı Seminerleri” kapsamında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi konferans salonunda fakülte öğrencilerinin ve akademisyenlerinin katılımıyla 6 Kasım Salı günü saat 11.00’de Y. İç Mimar İrem Ceylan tarafından “Yat Tasarımında Malzeme ve Detay” başlıklı sunum gerçekleştirildi. Konuşmacı sunumuna Yat Tasarımı Kavramı ve Tarihçesinden bahsederek başladı. Sonrasında Motoryat Tasarımında Strüktür- Konstrüksiyon, Gövde Strüktür Oluşumunda Malzeme Seçimi, Malta Şahini isimli Yelkenli Yatında Kullanılan Malzemelerin Analizi konularını anlattı. Y. İç Mimar İrem Ceylan öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak sunumunu sonlandırdı. Program konuşmacıya teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.