Mimarlık Haftası Etkinlikleri 2018

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin düzenlediği “Mimarlık Haftası Etkinlikleri 2018” etkinlikleri kapsamında üç adet sergi açılmıştır. Fakültenin sergi holünde açılan sergiler 1-5 Ekim tarihleri arasında gezilebilir. Sergilerden ilki, ders yürütücülüğünü Prof. Dr. Oya Şenyurt’un yaptığı Anadolu Mimarisi dersi kapsamında mimarlık bölümü öğrencilerinin 2017-2018 bahar yarıyılında hazırlamış olduğu ödevlerden oluşan “Osmanlı Dönemi Mimari Eserleri "dir. İkincisi,proje yürütücülüğünü Doç. Dr. Deniz Demirarslan’ın yaptığı İç Mekan Tasarımı V dersi kapsamında iç mimarlık bölümü öğrencilerinin 2017-2018 eğitim öğretim yılında yapmış oldukları tasarımlardan oluşan “Kandıra Belediyesi Namazgah Kültür Merkezi İç mimari ve Peyzaj Tasarımı ” ve üçüncüsü 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminde İç Mimarlık Bölümü Bitirme Projesi öğrencileri tarafından yapılan Kocaeli Üniversitesi Kütüphanesi iç mekan tasarımına ilişkin projeleri içeren “İç Mimarlık Bölümü 2017-2018 Bahar Dönemi Bitirme Çalışmaları” sergisidir.