Fakültemi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyemiz Uluslararası Film Festivalinde Ödül Kazandı

Dünyada bağımsız film yönetmenlerinin büyük ilgi ve katılım gösterdiği NexGn Uluslararası Kısa Film Festivali 2020'de Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğretim elemanı Dr. Emine Begüm SAVÇIN yazıp yönettiği "Dream Journey" isimli kısa film yapıtı ile "Mükemmellik ve Takdir Ödülü" kazandı. Filmin görüntü yönetmenliğini Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi Burak SAVÇIN, video kolajını Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlisi Ali Emrah KÖKKAYA yaparken, filmde Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünden öğretim görevlisi Sinan TAŞKAN oynadı. İç Mimarlık disiplininin diğer bilim dalları ile ilişkisinin kurularak yeni çalışma alanları üretmesi kapsamında İç Mimarlık- Sanat- İletişim- Sinema alanlarının harmanlandığı bir çalışmanın ödül kazanması uluslararası alanda büyük takdir gördü.